Vigtig info om knallertkørekort - læses inden tilmelding

Du må tilmeldes hold når du er fyldt 14 år.
Du skal være fyldt 14½ år ved holdstart.
Du må køre knallert fra det fyldte 15 år.

Knallertundervisningen skal strække sig over mindst 14 dage, og må ikke vare længere end 6 mdr.

Der undervises 30 lektioner.
Et hold må til kørslen have max. 6 elever pr. underviser. Der må gerne være flere til teorien.

Knallertundervisningen i Otterup,her planlægges hvert holdt individuelt. Der kan forekomme kørsel på alle ugedage.

Du tilmelder dig holdet: Knallert i Otterup. Når du er tilmeldt, har ungdomsskolen en ide om hvor mange elever der skal dannes hold til.

Når du har betalt, flytter vi dig til et "internt" hold.
Du får tilbudt plads ud fra hvornår du har tilmeldt dig. Der gives ikke fortrinsret selvom du ER fyldt 16 år f.eks.

Så derfor - meld dig til i god tid. Du har lov til at få tilbudt plads på et andet hold såfremt det tilbudte ikke passer i din kalender. Har du sagt JA til et hold, er din tilmelding dog bindene.
Vi sender en sms når vi kan tilbyde dig plads. Og du modtager mødebrev om holdet 1-2 uger før holdstart.

Knallertundervisningen i Søndersø og Bogenseer tilrettelagt så du vælger nøjagtigt det hold du vil på.

Der oprettes løbende nye hold.

Betaling for deltagelse. Pr. 1.1.2019  kr.  490,-
Du har 3 hverdage efter tilmelding, til at betale for holdet. Er din betaling ikke reg. efter 3 dage,  slettes din tilmelding automatisk.
Betal via MobilePay til ungdomsskolen på tlf. nr. 2026 1463
MEGET VIGTIGT husk under ”besked” at skrive elevens navn og fødselsdag.

Eller: indbetaler  på  ungdomsskolens reg. nr. 3574 konto nr. 4224892.
MEGET VIGTIGT Husk at skrive elevens navn og fødselsdag på betalingen.
Når din betaling er reg. er du sikret plads. Ikke før! Du får en sms fra os, når vi har registreret din betaling.

1-2 uger før holdstart modtager du et mødebrev på mail.

Førstehjælp.
Du skal have et førstehjælpsbevis for unge knallertførere, for at gå til afsluttende knallertprøve.
Førstehjælpsbeviset må ikke være ældre end 12 mdr. ved afsluttende knallertkøreprøve.

Elever i 8. klasse vil i skoleåret modtage førstehjælpskursus i skolen. Der er mødepligt, - også selvom du ikke har plan om at tage knallertkørekort.
Har du IKKE Førstehjælpskursus kan ungdomsskolen evt. tilbyde dig et kursus. Ungdomsskolen kontakter dig hvis du mangler kursus.
Afbud til tilbudt Førstehjælp hvor din deltagelse er bekræftet, betyder at ny tilmelding til Førstehjælp er for egenbetaling.

Bemærk. Er vi i tvivl om din deltagelse, vil du blive kontaktet.

Knallertholdafvikling generelt:Der oprettes hold løbende gennem skoleåret. Dog i mindre omfang/slet ikke, i dec. jan. og feb.

Aflysning af hold! Ved vejrlig eller mindre end 6 tilmeldte, udsættes holdstart.

Pasfoto medbringes 1. mødegang. Skal overholde reglerne for pasfoto.

Ulykkesforsikring. Det er din egen ulykkesforsikring der skal dække en evt. skade.

Knallertkørekortet. Er du fyldt 15år ved den afsluttende prøve, og du har bestået, får du udleveret et midlertidigt kørekort.

Deltagelse i undervisning: Fravær accepteres ikke. Ved sygdom er det alene underviser der afgør om eleven kan fortsætte.

Det er dit eget ansvar at læse op på den manglende undervisning.

Din tilmelding er bindene, og der gives kun penge retur ved aflysning af holdet.
Udeblivelse uanset årsag, kræver ny tilmelding og ny betaling.

Derfor:  Husk at tjekke din kalender, snak med din skole, og orienter din arbejdsgiver!

Der kan IKKE tages individuelle hensyn til at du pludselig er forhindret i at deltage i undervisning f.eks. pga. en praktik plads eller eftermiddagsjobbet.

Ved fravær skal Ungdomsskolen eller underviser kontaktes. Telefon nr. findes i mødebrevet.

Ikke bestået teori eller køreprøve? Du kan gå op til ny prøve. Aftales med underviser, og koster 220 kr. pr. gang. Beløbet inbetales på MobilePay: 2026 1463 . Ny prøve skal afvikles inden 6 mdr.

Dit kørekort fremsendes til din adr. i løbet af ca. 2-3 uger.

Fylder du 15 år efter den afsluttende prøve, kan du fra din fødselsdag, hente et midlertidigt kørekort på Borgerservice i Nordfyns Kommune. (Husk sygesikringsbevis).