Fjernstyrede biler

10. sep
    RC Kongen

Holdstart udsat. Vi vil gerne lige haft nogle flere tilmeldte! Vi giver besked når vi starter.

Bliv undervist af Europamesteren Jonas Kærup i fjernstyrede biler i RCKongens hellige haller og på deres baner.

10 uger på mandage fra kl. 17-19 med teknik, fart og spænding.

Team Associated har vundet verdensmesterskaberne for fjernstyrede biler 28 gange og dermed altdominerende i denne sport.
Vi tager deres regerende mesterbil i 2wd klassen, bygger den fra grunden op, tester den og lærer at køre med den. Det hele sluttes af med et minirace, hvor de forskellige hold dyster mod hinanden.

Der vil være 4 biler med udstyr der skal bygges og monteres. Holdet kan bestå af 16 elever, som giver 4 mand per bil.

143-S
    HÅNDVÆRKS FAG