Knallert Bogense 17/9

21. okt 2018
    Køreteknisk

Holdet er fyldt

Knallertholdende er for unge ml. 14 og 18 år, bosat i Nordfyns Kommune.

Vigtig info om knallertkørekort - bør læses inden du tilmelder dig.
Vigtig besked vedr. deltagelse, til forældre og elever. Nordfyns Kommune har ikke ulykkesforsikring for elever i skoler og andre aktiviteter tilbudt af kommunen. Der er derfor forældre/værgers eget ansvar at sikre sig eleven er forsikret.

Du må tilmeldes hold når du er fyldt 14 år.
Du skal være fyldt 14½ år ved holdstart.
Du må køre knallert fra det fyldte 15 år.
Der undervises 30 lektioner.
Knallertundervisningen i Søndersø og Bogense er tilrettelagt så du vælger nøjagtigt det hold du vil på.
Der oprettes løbende nye hold.
Betaling: Det koster 470 kr. at deltage. Der tages dog forbehold for prisstigninger. Prisen er fastlagt af undervisningsministeriet.
Du har 3 hverdage efter tilmelding, til at betale for holdet. Er din betaling ikke reg. efter 3 dage, slettes din tilmelding automatisk. Ungdomsskolen rykker IKKE for betaling.
Betal via MobilePay til ungdomsskolen på tlf. nr. 2026 1463. Husk under "besked" at skrive elev navn og fødselsdag.
Eller: indbetaler på ungdomsskolens reg. nr. 3574 konto nr. 4224892. Husk at skrive elev navn og fødselsdag på betalingen.
Når betaling er reg. er pladsen sikret. Ikke før! Du får en sms fra os, når betaling er registreret.
1-2 uger før holdstart modtager du mødebrev på mail.
Din tilmelding er bindene, og der gives kun betaling retur ved aflysning af holdet.
Udeblivelse uanset årsag, kræver ny tilmelding og ny betaling.
Derfor - husk at tjekke din kalender, snak med din skole om der er planlagt ting der forhindrer din deltagelse til knallertundervisningen, , og orienter din arbejdsgiver!
Der kan IKKE tages individuelle hensyn til at du pludselig er forhindret i at deltage i undervisning.
Førstehjælp.
Du skal have et førstehjælpsbevis for unge knallertførere, for at gå til afsluttende knallertprøve.
Førstehjælpsbeviset må ikke være ældre end 12 mdr. ved afsluttende knallertkøreprøve.
Elever i 8. klasse vil ved skoleårets start modtage førstehjælpskursus i skolen. Der er mødepligt, - også selvom du ikke har plan om at tage knallertkørekort.
Har du IKKE Førstehjælpskursus kan ungdomsskolen evt. tilbyde dig et kursus. Ungdomsskolen kontakter dig hvis du mangler kursus.
Afbud til tilbudt Førstehjælp hvor din deltagelse er bekræftet betyder, at ny tilmelding til Førstehjælp er for egenbetaling.
Bemærk. Ungdomsskolen har information om de elever der har deltaget i ungdomsskolens/ skolen førstehjælpsundervisning. Er vi i tvivl om din deltagelse, vil du blive kontaktet.
(Du kan selv tjekke om du er opført i det landsdækkende register, og evt. se hvornår dit bevis blev taget. Det gør du her:
Du logger dig ind ved at skrive : valider og tryk enter. Der skal ikke bruges bindestreg i cpr. nr..)

Knallertholdafvikling generelt: Der oprettes hold løbende gennem skoleåret. Dog i mindre omfang/slet ikke, i dec. jan. og feb.
Aflysning af hold! Ved vejrlig eller mindre end 6 tilmeldte, udsættes holdstart.
Pasfoto medbringes 1. mødegang. Skal overholde reglerne for pasfoto.
Deltagelse i undervisning: Der må ikke forsømmes 1. mødegang. Og - der må ikke forsømmes når der køres "kravlegårdskørsel" dvs første kørsel på knallert.
Er du forhindret i at deltage i en undervisning, er det alene din underviser der afgør, om det kan godkendes. Det er dit eget ansvar at læse op på den manglende undervisning.
Ulykkesforsikring. Det er din egen ulykkesforsikring der skal dække en evt. skade.
Ikke bestået teori eller køreprøve? Du kan gå op til ny prøve. Aftales med underviser, og koster 220 kr. pr. gang. Beløbet inbetales på MobilePay: 2026 1463
Knallertkørekortet. Er du fyldt 15år ved den afsluttende prøve, og du har bestået, får du udleveret et midlertidigt kørekort.
Fylder du 15 år efter den afsluttende prøve, kan du fra din fødselsdag, hente et midlertidigt kørekort på Borgerservice i Nordfyns Kommune. (Husk sygesikringsbevis). Dit kørekort fremsendes til din adr. i løbet af ca. 2-3 uger.

Fulde navn:
Martin Hansen