Knallert Otterup

1. Sletten afd. Otterup
  2. Skolegade 12, 5450 Otterup

Knallerthold er for unge ml. 14 og 18 år, bosat i Nordfyns Kommune.

Vedr. knallertundervisning i Otterup. Pga. undervisers faste arbejde, bliver holdene ofte planlagt med kort varsel.
Undervisning kan foregå på alle ugedage.
Du tilmelder dig derfor til en "venteliste" og betaler for deltagelse. Når der er betalt, flyttes tilmeldingen til ”betalt-holdet” hvorfra der løbende tilbydes plads på et hold. Du kommer IKKE før andre fordi du f.eks. er ældre end de andre på listen. Du har naturligvis lov at udskyde din deltagelse hvis den planlagte undervisning ikke passer i din kalender. Det er vigtigt du giver hurtigt besked - og ALTID før holdstart.

BETALING: BEMÆRK pr. 1. jan. 2019 er prisen for deltagelse i knallerthold kr. 490.

Sådan gør du: Når du har tilmeldt dig holdet skal du betale for deltagelsen.
· Betal via MobilePay til ungdomsskolen på tlf. nr. 2026 1463
· Eller: Indbetal på ungdomsskolens konto reg. nr. 3574 konto nr. 4224892.
- i beskedfelt skrives elevens navn og fødselsdag.

Du modtager mødebrev med info 1-2 uger før holdstart.

Førstehjælp.
Du skal til knallertholdstart medbringe et gyldigt førstehjælpsbevis for unge knallertførere, og det må ikke være ældre end 12 mdr. ved godkendelse af knallertansøgningen.
Bemærk: pga. persondataforordningen kan Ungdomsskolen IKKE tjekke din deltagelse i Førstehjælp.
Det er derfor dit eget ansvar at du har et gyldigt kursus.
8. kl. elever får førstehjælpskursus klassevis ved skoleårets start. Der er mødepligt til dette.
Har du ikke et kursus, kontakt Ungdomsskolen hurtigst muligt, så vi kan nå at tilmelde dig et.

Pasfoto medbringes 1. mødegang. Skal overholde reglerne for pasfoto.

Holdafvikling:
Der oprettes hold løbende gennem skoleåret. Dog i mindre omfang/eller slet ikke, i vinter mdr. afhængig af vejret.

Vigtig besked
Ulykkesforsikring.
Det er din egen ulykkesforsikring der skal dække en evt. skade.

Der accepteres ikke fravær!
Er du forhindret i at deltage i en undervisning, er det alene din underviser der afgør, om det kan godkendes.
Derfor: Husk at tjekke din kalender, snak med din skole, og orienter din arbejdsgiver!
Der kan IKKE tages individuelle hensyn til at du pludselig er forhindret i at deltage i undervisning f.eks. pga. en fest, en praktik plads eller eftermiddagsjobbet.
OBS. Din tilmelding er bindene, og der gives kun penge retur ved aflysning af holdet.
Udeblivelse uanset årsag, kræver ny tilmelding og ny betaling.

700-O
  3. Adresse: