Traktorkøreskole

Pris: 2680 DKK
    Teorilokale

Prisstigning for deltagelse i Traktorhold.
Pr. 1.jan.2019 er prisen 2720 kr.

Traktorkøreskole

Fra bestået teoriprøve til køreprøve, må der højst gå 12 mdr.
Selvom du kan tage teoriprøven, når du er fyldt 15 år, kan undervisningen i traktorkørsel først påbegyndes 3 mdr. før din 16 års fødselsdag.
Du skal være fyldt 16, når du tager køreprøven.
åØåHoldet afvikles når der er samlet 6-8 elever.

Er du fyldt 16 år eller fylder du 16 år dette skoleår, kan du ved at følge dette kursus erhverve et kørekort til traktor!
Du må begynde teorien når du er fyldt 15 år. Efter bestået teoriprøve trænes der kørsel af traktorer. Dette må du starte på når du er 15 år og 9 mdr. Når du er fyldt 16 år kan køreprøven finde sted!
Du skal for at tage traktorkørekort, have et lovpligtigt kursus i førstehjælp. Dette kursus er incl. i undervisningen.
Du vil få mere besked om dette, ligesom du automatisk bliver tilmeldt førstehjælp, i forbindelse med undervisning.

Kursusdeltagelsen i ungdomsskolen koster 2680 kr. Derudover skal du selv betale for prøverne (ca. 600 kr) og lægeattest (ca. 400 kr.).
Bemærk at den prakticerende læge selv sætter prisen der derfor kan variere.åØå
Ca. 2-3 uger før holdstart, sendes mødebrev til tilmeldte elever.
Der indbetales 2680 kr. til ungdomsskolen på Mobile Pay 2026 1463, når eleven, senest 1. uge før holdstart har accepteret tilbud om holddeltagelse.

Teoriundervisning sker i teorilokale midt i Søndersø by. Planlægges sædvanligvis til tirsdage omk. kl. 18.00
Selve kørslen planlægges og aftales individuelt.

Fulde navn:
Palle Yndgaard